Zahvaljujuci profesoru i mom nekadasnjem korepetitoru Veroslavi Jovanovic,zapoceo sam kompozitorsku karijeru.Uz to,svo vreme imao sam podrsku i  pomoc od coveka koji se najvise angazovao oko mojih kompozicija.Sa puno topline,radosti i velikim znanjem,pristupao je sa radom na jedan profesionalan nacin.Ljubisa HVALA VAM BESKRAJNO!

Rođen je 1965 god. u Beogradu. Osnovnu i srednju muzičku školu završio je u klasi prof. Milenka Stefanovića, a muzičku akademiju u klasi prof. Ante Grgina. Još kao učenik srednje škole bio je jedan od osnivača ansambla za staru muziku „Skomrasi“ i dobitnik nagrada na Republičkim, saveznim i festivalskim takmičenjima.

Od 1990 do 2002 član je ansambla za staru muziku „Muzika Antika“ i “Ars Nova“. Sa tim ansamblima je održao preko 150 koncerta i snimio 3. cd-a.

Pedagoškim radom bavi se od 1988. god. Njegovi učenici su osvojili preko 200 nagrada na festivalima, saveznim, republičkim i međunarodnim takmičenjima u kamernim ansamblima i kao solisti (Takmičenja u Požarvecu, Jenku, Lisinkom, Konjović, Verbanja – Italija, Ankona – Italija, Bukurešt – Rumunija, Katrini – Grčka…)

Sa učenicima je održao više od 50 humanitarnih koncerata, snimao muziku i spot za radio i televiziju Beograd, Studio B, Art, Galaksija, TV 5, TV Banat…

9 učenika je nastupalo sa simfoniskim orkestrom. 3 učenika su mu ponela nagradu Beogradskog anđela, jedan Svetosavsku nagradu i jedan nagradu „EMCY“ za najboljeg takmičara na takmičenju „Konjović“ 2010. godine.

Za zajednicu muzičkih škola počeo je da radi 1990. kao sekretar žirija za drvene duvače. Potom je bio generalni sekretar takmičenja 7 puta  i 2 puta  predsednik organizacionog odbora. 3 godine je proveo na mestu predsednika duvača Srbije. Radio je u organizaciji Smotra mladih talenata Srbije u Karlovcima 4 godine gde su učestvovali i njegovi učenici. Učestvovao u radu orkestra za Karminu Buranu ( 560) učesnika i  Rekvijem (750) učesnika.

Učenici su mu nastupali u salama: galerija Sanu, Kolarac, Ruski dom, Atrijum Muzeja, Narodnom Pozorišta, Domu Sindikata, Sava Centru, sala Progresa, Kulturnim centrima Kovina, Smedereva, Nisa, Leskovca….

Do danas 18 njegovih učenika zavrišilo studije ili studiraju na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, Nišu, Torontu, Vankuveru, Mičigenu, Stavangeru, Veneciji, Temišvaru i Rimu. Održao je 33 muzičkih kampova sa preko 600 polaznika. (Aranđelovac, Kotor, S. Mitrovica, Leskovac, Čačak, Smederevo, Rudnik, Milano – Italija)

Član žirija je bio na republičkom takmičenju za klarinet i kamernu muziku u Beogradu, predsednik festivalskog žirija, na takmičenju u Verbanji  (Italija), državnom takmičenju u Skoplju, takmičenju Mercadante u Italiji, Katarini u (Grčkoj), na međunarodnom takmičenju Davorin Jenko, takmičenju u Požarvcu, Ubu, Lisinskom.

Osnivač je Internacionalnog udruženja ljubitelja muzike koje sarađuje sa brojnim humanitarnim organizacijama i udruženjima, Simfoniskog orkestra mladih koji okuplja najbolje učenike Srbije, kao i orkestar klarineta „Bruno Brun“. Osnivač je kvarteta klarineta “Nevski„ koji je osvojio više specijalnih i prvih nagrada u zemlji i inostranstvu.

Za školsku  2007-08, 2008-09, 2009-10 god. od strane ministarstva održao je akreditovane seminare. Pohađao seminare kod J.Bokuna (Poljska), Mate Bekavca (Slovenija), Pol Mejer (Francuska), Karl Listera (Nemačка) i Bruna Di Gilorama (S.Cecilia Italija). Dobitnik je nagrade Zajednice mužičkih škola i udruženja pedagoga za ostvarene višegodišnje  rezultate.